Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Ajax bevestigt transfer Ziyech naar Chelsea

OFFICIEEL: Ajax bevestigt transfer Ziyech naar Chelsea

13 feb 2020, 14:06

Hakim Ziyech verlaat Ajax na dit seizoen. De landskampioen heeft met Chelsea een akkoord bereikt over een transfersom van 40 miljoen euro voor de 26-jarige spelmaker, die nog tot de zomer van 2022 onder contract stond in Amsterdam. Het bedrag kan via bonussen oplopen tot 44 miljoen euro.

Ziyech speelt sinds 2016 voor Ajax. In 160 wedstrijden maakte hij 49 doelpunten en gaf hij talloze assists. De afgelopen jaren werd vaak gespeculeerd over een vertrek van de Marokkaanse international. Transfers naar onder meer AS Roma en Sevilla gingen echter niet door.

Chelsea wilde Ziyech het liefste afgelopen maand al overnemen, maar Ajax weigerde mee te werken aan een vertrek tijdens het seizoen. Na vier seizoenen verhuist de aanvallende middenvelder in de zomer alsnog van Amsterdam naar Londen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.