Terug

Volg Vandaag Inside

OFF TOPIC: Grand Prix Zandvoort uitgesteld

OFF TOPIC: Grand Prix Zandvoort uitgesteld

19 mrt 2020, 17:40

Het coronavirus beïnvloedt alle takken van de sportwereld, zo ook de racesport. De Grand Prix van Zandvoort in de Formule 1 is voorlopig uitgesteld. Dit heeft de overkoepelende organisatie FIA besloten vanwege de wereldwijde uitbraak van het coronavirus. Dezelfde beslissing is genomen voor de wedstrijden in Spanje en Monaco.

De race in Zandvoort zou vanwege het afgelasten van de races in Australië, Bahrein, Vietnam en China de eerste van het seizoen zijn geweest op 3 mei. Maar ook deze gaat nu niet door:'Vanwege de aanhoudende situatie van Covid-19 en na gesprekken met Formule 1 en de drie organisatoren is vandaag bevestigd dat de Formule 1 Dutch Grand Prix 2020, de Grand Prix van Spanje en die van Monaco worden uitgesteld', aldus de FIA.

F1-watcher Jack Plooij gaf bij Veronica Inside radio aan dat de Dutch GP waarschijnlijk in augustus alsnog verreden wordt.

VIDEO - Johan gaat los over F1 in Zandvoort:'Het wordt één grote chaos!'

Johan gaat los over F1 in Zandvoort: 'Het wordt één grote chaos!'
2:28
Johan gaat los over F1 in Zandvoort: 'Het wordt één grote chaos!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.