Terug

Volg Vandaag Inside

OFF-TOPIC: Barney neemt BN'ers op de hak met social media-post

OFF-TOPIC: Barney neemt BN'ers op de hak met social media-post

24 sep 2020, 16:44

Raymond van Barneveld heeft de in opspraak geraakte BN'ers die de hashtag #ikdoenietmeermee introduceerden op de hak genomen. De darter maakte woensdag bekend dat hij een comeback gaat maken en postte vandaag een foto van zichzelf met de hashtag #ikdoeweermee.

De 53-jarige Van Barneveld verbaasde woensdag door terug te komen op zijn besluit om te stoppen met professioneel darten. 'We gaan er weer voor! Ik mis het enorm en zal mijn uiterste best doen mijn tourkaart zo snel mogelijk te halen om weer op de grote podia te mogen staan in de toekomst. Ik hoop dat ik kan rekenen op mijn Barney Army', schreef de vijfvoudig wereldkampioen op zijn Instagram.

Diverse bekende Nederlanders, onder wie Bizzey en Famke Louise, werden hevig bekritiseerd omdat zij met de hashtag #ikdoenietmeermee zeiden de coronaregels niet langer in acht te nemen in verband met onvrede over het coronabeleid van het kabinet.

Johan Derksen zal blij zijn met de terugkeer van Barney. Volgens Johan heeft de 53-jarige darter héérlijke humor. Bekijk het fragment hieronder.

Johan vertelt hilarische grappen van Barney
3:02
Johan vertelt hilarische grappen van Barney

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.