Terug

Volg Vandaag Inside

OFF-TOPIC: Badr Hari stapt 20 juni weer de ring in

OFF-TOPIC: Badr Hari stapt 20 juni weer de ring in

20 feb 2020, 20:47

Badr Hari staat een half jaar na zijn titelgevecht tegen Rico Verhoeven weer in de ring. De Amsterdammer maakt 20 juni zijn terugkeer in Ahoy.

Het is nog onduidelijk wie Hari’s tegenstander in Rotterdam wordt.

GLORY Collision 2 Badr Hari verloor zijn meest recente gevecht tijdens GLORY: Collision 2 van Rico Verhoeven in de Gelredome.

Nadat hij “The King of Kickboxing” twee keer tegen het canvas kreeg, moest Hari de strijd in de derde ronde staken wegens een enkelbandblessure.

De laatste keer dat de Amsterdammer in Ahoy knokte, was tijdens GLORY 51 op 3 maart 2018. Toen won hij van Hesdy Gerges via de jury.

Deze zege werd achteraf omgezet in een No Contest omdat Hari werd betrapt met doping, waar hij een dopingschorsing van negentien maanden aan overhield.

Overige gevechten zijn nog niet bekendgemaakt voor het evenement.

VIDEO - Geer over aftocht Badr Hari: 'Slecht geacteerd!'

Geer over aftocht Badr Hari: 'Slecht geacteerd!'
3:22
Geer over aftocht Badr Hari: 'Slecht geacteerd!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.