Terug

Volg Vandaag Inside

Oekraïner Jarmolenko in tranen na belangrijke goal tegen Aston Villa

Oekraïner Jarmolenko in tranen na belangrijke goal tegen Aston Villa

13 mrt 2022, 21:30

De Oekraïense voetballer Andri Jarmolenko heeft na zijn belangrijke doelpunt voor West Ham United tegen Aston Villa (2-1 winst) de hele Britse bevolking bedankt voor de steun aan zijn thuisland. 'Wij voelen dat jullie ons steunen. Dank jullie wel, echt', zei de 32-jarige aanvaller tegen Sky Sports. Hij was duidelijk geëmotioneerd na zijn treffer 20 minuten voor tijd.

'Het was zo emotioneel voor mij vanwege de situatie in mijn land. Het is voor mij nu heel moeilijk om aan voetbal te denken, omdat het Russische leger elke dag Oekraïense mensen vermoordt', aldus Jarmolenko.

Hij speelde zondag zijn eerste competitiewedstrijd sinds het uitbreken van de oorlog, ruim twee weken geleden. Daarna kreeg Jarmolenko van zijn club vrij. 'Ik moest rusten omdat het onmogelijk was om te trainen, ik dacht alleen maar aan mijn familie en mijn landgenoten. Ik ben nog niet helemaal fit, want de laatste twee weken heb ik misschien drie of vier keer getraind.' Jarmolenko kwam in de tweede helft als invaller in het veld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.