Terug

Volg Vandaag Inside

Streep door oefenduel tussen Galatasaray en Ajax

Streep door oefenduel tussen Galatasaray en Ajax

2 jan 2020, 19:02

De oefenwedstrijd die Ajax volgende week in Qatar zou spelen tegen Galatasaray gaat niet door. De Turkse topclub heeft het trainingskamp gecanceld, naar verluidt vanwege een conflict met de lokale organisatie. Galatasaray, de club van international en oud-Ajacied Ryan Babel, gaat zich nu in eigen land voorbereiden op de tweede seizoenshelft.

Ajax en Galatasaray zouden volgende week donderdag een oefenwedstrijd spelen in het Al-Janoub Stadion. Het is onduidelijk of er nog een vervangende tegenstander voor Ajax komt. De landskampioen speelt in ieder geval op zaterdag 11 januari in Qatar nog wel tegen Club Brugge, de koploper van de Belgische competitie.

Trainer Erik ten Hag vliegt zaterdag met zijn selectie naar Doha, op 12 januari keert Ajax terug naar Amsterdam. De koploper van de eredivisie hervat de competitie een week later met een thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.