Terug

Volg Vandaag Inside

Oefenduel Mainz en Frankfurt afgezegd na positieve coronatesten

Oefenduel Mainz en Frankfurt afgezegd na positieve coronatesten

5 sep 2020, 17:44

  • FSV Mainz heeft de oefenwedstrijd tegen Eintracht Frankfurt afgezegd wegens twee positieve testen binnen de club op het coronavirus. De Bundesliga-club waar Jeremiah St. Juste en Jean-Paul Boëtius onder contract staan, wilde niet zeggen of er spelers positief hadden getest of dat het om stafleden gaat.

Mainz liet weten dat verdere testen geen positieve resultaten meer hadden opgeleverd, maar dat het oefenduel in overleg met de gezondheidsinstanties is afgezegd. Mainz speelt aanstaande vrijdag de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen. In de eerste ronde van het Duitse bekertoernooi komt de club uit tegen TSV Havelse.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.