Terug

Volg Vandaag Inside

Ødegaard behoedt Vitesse voor verlenging

Ødegaard behoedt Vitesse voor verlenging

20 dec 2018, 21:35

WERKENDAM (ANP) - Vitesse is met de schrik vrijgekomen in de achtste finales van de KNVB-beker. Martin Ødegaard voorkwam in blessuretijd dat zijn club een verlenging moest spelen tegen Kozakken Boys: 2-1.

Vitesse had het lastig met de nummer twaalf van de Tweede Divisie. Matús Bero schoot de nummer zes van de eredivisie nog wel snel op voorsprong in Werkendam. Maar Quentin Jakoba bracht de thuisploeg in de 59e minuut op gelijke hoogte.

De Noor Ødegaard behoedde Vitesse in blessuretijd voor een nieuwe uitglijder in de KNVB-beker. De club uit Arnhem liet zich vorig seizoen al in de eerste ronde uitschakelen door de Amsterdamse amateurs van Swift.

Feyenoord en FC Utrecht spelen donderdagavond nog de laatste achtste finales van het bekertoernooi. Vaststaat al dat er zeven eredivisieclubs in de kwartfinales gaan spelen. FC Twente is de enige kwartfinalist die niet op het hoogste niveau uitkomt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.