Terug

Volg Vandaag Inside

'Ocampos terug naar Sevilla: transfer op losse schroeven'

'Ocampos terug naar Sevilla: transfer op losse schroeven'

31 aug 2022, 08:40

De overstap van Lucas Ocampos naar Ajax staat op losse schroeven, zo meldt De Telegraaf. Volgens de ochtendkrant houdt de raad van commissarissen de transfer vooralsnog tegen.

Technisch manager Gerry Hamstra zou zijn toegesproken door de RVC omdat zij twintig miljoen euro en een riant salaris momenteel onverantwoord vinden voor de 28-jarige Argentijn.

Ocampos vloog dinsdagmiddag naar Amsterdam, maar zou inmiddels alweer teruggekeerd zijn naar Sevilla. Volgens de doorgaans betrouwbare Hamstelaar zijn Hamstra en zijn rechterhand Klaas-Jan Huntelaar achter de Argentijn aangevlogen om hun excuus aan te bieden in Spanje.

Het is een opmerkelijke wending aangezien Sevilla en Ajax al tot een akkoord waren gekomen. Ook Ocampos had al een persoonlijk akkoord bereikt met de Amsterdammers. De oud-speler van onder meer Olympique Marseille en AC Milan moet in Amsterdam de opvolger van Antony worden. De Braziliaan vertrok onlangs voor maximaal honderd miljoen euro naar Manchester United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.