Terug

Volg Vandaag Inside

Ocampos lijkt met Instagram-bericht te reageren op uitzichtloze situatie bij Ajax

Ocampos lijkt met Instagram-bericht te reageren op uitzichtloze situatie bij Ajax

11 jan 2023, 11:43

Lucas Ocampos lijkt met een bericht op Instagram te reageren op zijn situatie bij Ajax. De Amsterdamse club is met Sevilla in onderhandeling over een vervroegde terugkeer van Ocampos, maar dat lijkt de aanvaller niet snel genoeg te gaan.

De Argentijn speelt pas sinds afgelopen zomer voor Ajax, nadat hij op huurbasis was overgekomen van Sevilla. De onderhandelingen over een vervroegde terugkeer naar Spanje lopen, bevestigde Ajax-trainer Alfred Schreuder afgelopen weekend. "De clubs zijn in gesprek. We gaan het zien.”

Ocampos lijkt zijn geduld inmiddels te hebben verloren. In zijn stories op Instagram lijkt hij met een zandloper en ontevreden emoji te reageren op de uitzichtloze situatie.

In amper een halfseizoen kwam Ocampos niet verder dan 114 speelminuten bij Ajax, verspreid over zes wedstrijden. Ook was de Argentijn bij geen enkel doelpunt betrokken. De gebrekkige speeltijd van Ocampos zou de voornaamste reden zijn van het tussentijdse vertrek bij Ajax.

Ajax maakte afgelopen transferzomer vier miljoen euro over aan Sevilla voor de huurperiode van een jaar, met een optie tot koop van zestien miljoen euro. Beide clubs waren eerder al akkoord over een transfersom van twintig miljoen euro voor Ocampos, maar daar stak de raad van commissarissen van de Amsterdammers een stokje voor.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.