Terug

Volg Vandaag Inside

O'Neill weg als bondscoach Ierland

O'Neill weg als bondscoach Ierland

21 nov 2018, 12:54

DUBLIN (ANP/RTR) - Martin O'Neill stapt op als bondscoach van de Ierse voetbalploeg. Ook assistent Roy Keane vertrekt. Beide trainers namen het besluit twee dagen nadat Ierland doelpuntloos gelijkspeelde bij Denemarken in de Nations League.

De Ieren eindigden met twee punten als laatste in groep 4 van divisie B en degradeerden daardoor naar divisie C. Denemarken werd eerste en promoveerde. Wales eindigde als tweede.

O'Neill en Keane, die zich met Ierland niet voor het WK in Frankrijk wisten te plaatsen, verlengden in januari hun contracten nog tot eind 2020. O'Neill had de Ierse ploeg sinds 2013 onder zijn hoede.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.