Terug

Volg Vandaag Inside

Nummer 6 voor Martínez bij ManUnited, Eriksen krijgt rugnummer 14

Nummer 6 voor Martínez bij ManUnited, Eriksen krijgt rugnummer 14

28 juli 2022, 14:41

Lisandro Martínez neemt bij Manchester United het rugnummer 6 over van de vertrokken Paul Pogba. De Argentijnse verdediger kwam deze zomer voor minimaal 57,37 miljoen euro over van Ajax. Martínez (24) ondertekende een contract voor vijf jaar bij de ploeg van trainer Erik ten Hag.

De afgelopen jaren zat het shirt met rugnummer 6 om de schouders van Pogba. De Franse middenvelder keerde onlangs transfervrij terug naar Juventus.

Christian Eriksen, ook nieuw bij Manchester, gaat spelen met het nummer 14. Hij neemt dat nummer over van Jesse Lingard. De Deense spelmaker, oud-speler van Ajax, kwam over van Brentford. Eriksen werd vorig jaar tijdens het EK op het veld getroffen door een hartstilstand, maar keerde na een operatie en revalidatie sterk terug op het veld.

De van Feyenoord overgekomen linksback Tyrell Malacia kreeg eerder al het rugnummer 12. Donny van de Beek speelt met nummer 34.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.