Terug

Volg Vandaag Inside

Nouri hielp twijfelende De Jong met keuze voor Barcelona

Nouri hielp twijfelende De Jong met keuze voor Barcelona

27 mrt 2020, 13:01

Frenkie de Jong maakte vorige zomer de overstap van Ajax naar FC Barcelona. De Catalanen waren niet de enige die interesse hadden in de Oranje-international: meerdere Europese topclubs hengelden naar de diensten van De Jong. Voordat hij zijn keuze maakte ging Frenkie langs bij Abdelhak Nouri, zo vertelt hij in gesprek met Matthijs van Nieuwkerk in een speciale aflevering van DWDD.

De Jong twijfelde nog tussen een aantal clubs, toen hij langs ging bij zijn vriend: 'Zijn broer Mo zei tegen me dat ik voor Barcelona moest kiezen. Op dat moment kwam Appie z'n moeder binnen en begon tegen hem te praten. 'Waar moet Frenkie naartoe? Barcelona, toch?' Op dat moment gaf Appie een signaal met zijn wenkbrauwen dat hij het daarmee eens was. Dit was voor mij en de familie een heel mooi moment,' vertelt Frenkie aan tafel bij De Wereld Draait Door.'

Donny van de Beek over eerbetoon aan Abdelhak Nouri: 'Geweldig, bijzonder en lastig om te zien'

Donny over Nouri: 'Geweldig, bijzonder en lastig om te zien'
1:42
Donny over Nouri: 'Geweldig, bijzonder en lastig om te zien'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.