Terug

Volg Vandaag Inside

Nottingham Forest wil Fortuna-middenvelder Zian Flemming

Nottingham Forest wil Fortuna-middenvelder Zian Flemming

3 juli 2021, 09:59

Engelse bronnen melden zojuist aan Veronica Inside dat Nottingham Forest serieuze belangstelling heeft voor Zian Flemming en dat er zelfs al geboden is op de middenvelder van Fortuna Sittard.

Flemming, die afgelopen seizoen in een interview al aangaf oren te hebben naar een overgang, werd vorige zomer voor een relatief lage transfersom weggeplukt bij PEC Zwolle en ligt in Limburg tot aan de zomer van 2024 vast. Hij was afgelopen seizoen een van de belangrijkste spelers bij Fortuna met 12 doelpunten en 7 assists in de Eredivisie en 3 goals in het bekertoernooi.

Bij Nottingham Forest speelden in het verleden al een aantal Nederlandse spelers, waaronder Hans van Breukelen, Pierre van Hooijdonk, Brian Roy en Frans Thijssen. Het roemruchte Forest, dat in het verleden 2x de Europa Cup 1 won, heeft grootste plannen en wil zo spoedig mogelijk terugkeren naar de Premier League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.