Terug

Volg Vandaag Inside

'Geen publiek bij grote sportwedstrijden'

'Geen publiek bij grote sportwedstrijden'

12 nov 2021, 00:22

Volgens doorgaans goed ingelichte bronnen komt Nederland weer in een korte gedeeltelijke lockdown, waarin onder meer voetbalstadions weer dicht gaan bij grote sportwedstrijden. Het zou gaan om een lockdown van 3 weken, wat betekent dat de beslissende WK-kwalificatiewedstrijd tussen Oranje en Noorwegen komende dinsdag voor een lege Kuip gespeeld gaat worden.

RTL Nieuws-verslaggever Frits Wester maakte dat donderdagavond bekend. Naast de tijdelijke sluiting van stadions gaat de horeca om 19:00 dicht, komt de 1,5 meter terug en wordt de QR-code uitgebreid naar pretparken en dierentuinen.

Ron Fresen, verslaggever bij de NOS, meldt dezelfde maatregelen. Vrijdagavond om 19:00 worden alle maatregelen definitief bekend gemaakt tijden een corona-persconferentie van de demissionair-minister president Mark Rutte.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.