Terug

Volg Vandaag Inside

Nordin Amrabat vanavond te gast bij De Oranjezomer

Nordin Amrabat vanavond te gast bij De Oranjezomer

5 juli 2021, 16:15

Ondanks dat vandaag opnieuw een rustdag is voor de halve finalisten, nemen de mannen van De Oranjezomer vanavond gewoon hun positie in op Slot Zeist. En daarbij krijgen Wilfred, René en Johan een bijzondere gast op bezoek.

Niemand minder dan Nordin Amrabat schuift aan in Zeist. De 34-jarige aanvaller speelt op dit moment bij Al-Nassr. Daarvoor kwam hij uit voor onder andere Watford, Malaga, Galatasaray en PSV.

Naast Nordin zien we ook Chris Woerts weer terug in de studio. Hij zal zowel tijdens de vroege als de late uitzending plaatsnemen aan de bar. Hopelijk heeft hij weer de laatste nieuwtjes!

De mannen zullen vooruitblikken op de halve finales tussen Spanje en Italië en Engeland en Denemarken. Die staat dinsdag en woensdag op het programma. Daarnaast is officieel bekend geworden dat Danny Makkelie de halve finale fluit tijdens het EK. Tot slot zijn er genoeg transfergeruchten waar de mannen hun mening over kunnen spuien: zo wordt Kjell Scherpen in verband gebracht met de Premier League, maakt Borussia Dortmund werk van Donyell Malen en kan Marco Bizot weleens een stap gaan maken naar het zonnige Griekenland.

Dat en veel meer in De Oranjezomer om 20.00 en 22.55 uur bij SBS6!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.