Terug

Volg Vandaag Inside

'Nordin Amrabat keert mogelijk terug in Eredivisie: eerste gesprekken zijn gevoerd'

'Nordin Amrabat keert mogelijk terug in Eredivisie: eerste gesprekken zijn gevoerd'

8 juni 2023, 14:33

Nordin Amrabat speelt volgend seizoen mogelijk weer in de Eredivisie. De 36-jarige aanvaller is in beeld bij SC Heerenveen. Dat meldt de Leeuwarder Courant.

De eerste gesprekken zijn al gevoerd tussen de Friezen en Amrabat. De Leeuwarder Courant schrijft dat 'Heerenveen niet alle pijlen richt op Amrabat. Maar binnen de club wordt hij wel gezien als een interessante optie.' De oud-aanvaller van onder meer PSV en AEK Athene is ondanks zijn leeftijd nog topfit.

Sander de Vries, journalist van de Leeuwarder Courant, meldt op Twitter nog het volgende over de interesse van Heerenveen in Amrabat: "SC Heerenveen heeft onlangs een gesprek gevoerd met Nordin Amrabat. Niet de topprioriteit voor de club, maar hij wordt wel als een interessante optie gezien. Club wil zich eerst richten op een linksbuiten achter Osame Sahraoui."

Amrabat gaf eerder aan tafel bij het Ziggo Sport-programma Rondo al aan, dat hij openstaat voor een terugkeer naar Nederland. "Dit is het moment om terug te komen naar Nederland. Of er moet nog iets leuks tussen komen", aldus Amrabat in de onderstaande video. "Ik heb met twee clubs gezeten en twee andere clubs hebben mij gebeld. Dus ik ga met iedere partij even zitten. Ik vind het ook wel leuk om plannen aan te horen. Ik wacht mijn opties even af. Het is wel de bedoeling dat het een club uit het linkerrijtje wordt, maar het rechterrijtje zou ook kunnen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.