Terug

Volg Vandaag Inside

Noppert over aankomende transferperiode: 'Dit zou het moment kunnen zijn'

Noppert over aankomende transferperiode: 'Dit zou het moment kunnen zijn'

28 dec 2022, 14:41

Andries Noppert houdt rekening met een transfer in januari, zo vertelt de Oranje-international in gesprek met Voetbal International. De doelman beseft dat er veel belangstelling is voor hem.

"Dit is een bepaald moment, je hoeft niet heel veel verstand van voetbal te hebben om dat door te hebben", vertelt Noppert, die nog altijd met veel trots bij Heerenveen speelt. "Ik zit bij de club van mijn dromen, spelen voor SC Heerenveen heeft iets speciaals voor me. Maar als de club goed kan verdienen kan dit het moment zijn. Laten we het maar afwachten wat er gebeurt. Zolang er niets anders komt, en dat is nog niet zo, ben ik hier op mijn plek", concludeert de verrassing van het WK in Qatar.

Noppert is door zijn optredens in Oranje ineens ook een bekende Nederlander. "Ik ben een paar dagen met mijn vrouw en met de kleine naar Apeldoorn op vakantie gegaan. Dan merk je wel dat er iets is aangepast in mijn leven. Ik kan niet meer overal gaan en staan waar ik wil, maar ik vind het fantastisch om met iedereen op de foto te gaan en wil daar graag de tijd voor nemen."

Noppert en Heerenveen gaan binnenkort in gesprek over zijn toekomst. De boomlange doelman ligt nog 1.5 jaar vast in Friesland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.