Terug

Volg Vandaag Inside

‘Noppert moet niet zeuren en minder nederig zijn in de media'

‘Noppert moet niet zeuren en minder nederig zijn in de media'

10 feb 2024, 14:21

Voormalig doelman Hans Vonk heeft in gesprek met ESPN een duidelijk advies voor Andries Noppert, die onlangs zijn basisplaats onder de lat bij sc Heerenveen verloor na een mindere periode.

"Hij moet niet zeuren en minder nederig zijn in de media”, begint Vonk over het emotionele interview van Noppert na afloop van de wedstrijd tegen AZ (2-2). “Die interviews vond ik wel heel erg, dat hij zichzelf naar beneden haalde. Gewoon keihard trainen en weer verder gaan. Dat klinkt allemaal cliché, maar zo is het echt.”

Trainer Kees van Wonderen geeft nu de voorkeur Mickey van der Hart onder de lat, maar daar is de voormalig doelman van onder meer Ajax en Heerenveen het niet mee eens. “Ik ken Mickey, ik heb hem zijn hele carrière al gevolgd. Hij is niet goed genoeg om het Heerenveen niveau lang vol te houden. Hij is prima zolang hij er staat, maar ik hoop echt dat Andries zo snel mogelijk weer terugkomt.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.