Terug

Volg Vandaag Inside

Noppert: 'Misschien was dit wel de laatste keer. Ja, dat was mijn gedachte'

Noppert: 'Misschien was dit wel de laatste keer. Ja, dat was mijn gedachte'

11 dec 2022, 00:00

Andries Noppert denkt voorlopig niet na aan een transfer na dit seizoen. De 28-jarige doelman wordt al gelinkt aan Ajax, maar laat voorlopig na het WK in Qatar alles over zich heen komen.

"Misschien was dit wel de laatste keer. Ja, dat was mijn gedachte na de wedstrijd tegen Argentinië", zegt Noppert tegen NU.nl. "Dat is toch ook niet gek als je bedenkt waar ik vandaan kom. Ik ga nu eerst thuis genieten met het gezin. Ik heb twee weken vrij, maar die ga ik niet volmaken. Over anderhalve week wil ik weer starten bij Heerenveen."

Het is nog maar de vraag of Noppert na dit succesvolle seizoen nog te bewonderen is in het shirt van sc Heerenveen. "Ik denk nu niet aan een transfer, ik zie wel wat er gebeurt de komende tijd. Of mijn leven anders wordt? Het belangrijkste is dat ik met beide benen op de grond blijf staan en ik denk dat dat wel gaat lukken", aldus Noppert

Johan Derksen is in tegenstelling tot Herman Brusselmans wél enthousiast over Noppert. Een transfer naar de hoofdstad sluit Johan dan ook niet uit. Kijk het hieronder terug.

Johan ziet transfer Noppert naar Ajax wel gebeuren
1:44
Johan ziet transfer Noppert naar Ajax wel gebeuren

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.