Terug

Volg Vandaag Inside

Noppert krijgt bijzondere videoboodschap vanuit Heerenveen: 'Succes, lange draak!'

Noppert krijgt bijzondere videoboodschap vanuit Heerenveen: 'Succes, lange draak!'

9 dec 2022, 10:40

De selectie van sc Heerenveen heeft keeper Andries Noppert succes gewenst in de kwartfinales van het WK. Diverse spelers van de nummer 8 van de Eredivisie spraken in aanloop naar het duel met Argentinië, vrijdag om 20.00 uur, een videoboodschap in.

"Andries, lange draak, veel succes. Zet 'm op", zei trainer Kees van Wonderen indirect tegen de doelman. Van Wonderen werkte bij Go Ahead Eagles samen met de 28-jarige Noppert en haalde hem afgelopen zomer naar Friesland.

"Je doet het goed, heel veel succes en come on nog een rondje verder", zei verdediger Sven van Beek. Teamgenoten noemden Noppert onder meer "een topper", "de beste keeper ter wereld" en een "Superfries".

Noppert is een van de revelaties van het WK. Hij had voor het toernooi in Qatar nog nooit een interland gespeeld. Vlak voor het WK werd hij door bondscoach Louis van Gaal echter benoemd tot eerste keeper en in de eerste vier duels maakte hij veel indruk.

Bekijk in onderstaande video hoe Noppert zelf vooruitblikt op de confrontatie met het Argentinië van Lionel Messi.

Noppert kijkt nuchter naar confrontatie met Messi: 'Hij is ook maar een mens'
1:01
Noppert kijkt nuchter naar confrontatie met Messi: 'Hij is ook maar een mens'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.