Terug

Volg Vandaag Inside

Nooit eerder vertoond: trainer krijgt rood na tackle op tegenstander

Nooit eerder vertoond: trainer krijgt rood na tackle op tegenstander

30 juli 2022, 16:20

De functie van trainers tijdens de wedstrijd is veelal het coachen van zijn team om daarmee steentje te kunnen bijdragen aan het succes van zijn ploeg. Sommige trainers nemen 'het team helpen' echter wel héél letterlijk...

Zo ook de trainer van het Argentijnse Vélez Sarsfield: Alexander Medina. In de wedstrijd tegen hoogvlieger Godoy Cruz gaat het namelijk helemaal mis voor de Uruguayaan. Bij een 1-1 stand rent Godoy-aanvaller Matías Ramírez langs de zijlijn om zijn directe opponent te passeren. Echter had hij niet gerekend op een tackle van trainer Medina, die naast de zijlijn zijn been uitsteekt.

De kortsluiting kan niet op goedkeuring rekenen van de scheidsrechter en moet met een rode kaart vertrekken. Bekijk het clowneske moment hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.