Terug

Volg Vandaag Inside

Nominatie Lozano voor beste speler Concacaf

Nominatie Lozano voor beste speler Concacaf

11 dec 2018, 18:55

MILAAN (ANP) - Hirving Lozano maakt net als in 2016 en 2017 kans om uit te worden geroepen tot beste speler van het jaar van voetballers afkomstig uit Noord- en Midden-Amerika. De aanvaller van PSV staat op de lijst met tien genomineerden van de Concacaf, de voetbalfederatie voor Noord- en Midden-Amerika en het Caribisch gebied.

Lozano eindigde de voorgaande twee jaren als tweede. In 2016 moest hij als speler van het Mexicaanse Pachuca Bryan Ruiz (oud-speler van onder meer FC Twente en PSV) voor laten gaan. Vorig jaar werd doelman Keylor Navas van Real Madrid uitgeroepen als beste speler van de Concacaf.

Op het wereldkampioenschap in juni maakte Lozano het enige doelpunt voor Mexico in de groepswedstrijd tegen Duitsland. Met PSV behaalde de buitenspeler de landstitel.

Naast Lozano is ook Navas nu weer genomineerd. De acht andere kanshebbers zijn Sebastian Giovinco, Roman Rubilio Castillo, Alan Pulido, Carlos Vela, Hector Herrera, Jonathan Osorio, Kemar Lawrence en Yendrick Ruiz.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.