Terug

Volg Vandaag Inside

Nog drie Nederlandse spelers in de race voor Golden Boy Award

Nog drie Nederlandse spelers in de race voor Golden Boy Award

16 sep 2022, 11:21

Xavi Simons, Brian Brobbey en Ryan Gravenberch zijn de drie Nederlandse spelers die nog in de race zijn voor de Golden Boy Award 2022. Zij staan op de lijst met 40 spelers die kans maken op de prestigieuze prijs.

Twee andere Nederlandse spelers vielen af: Ki-Jana Hoever (PSV) en Björn Meijer (Club Brugge) stonden nog op de longlist van 60 spelers die in augustus bekend werd, maar maken geen deel meer uit van de nieuwe selectie. Ook Francisco Conceição (Ajax) en Noni Madueke (PSV) maken geen kans meer.

De Golden Boy Award werd vorig jaar gewonnen door Pedri. Matthijs de Ligt was in 2018 de laatste Nederlandse winnaar. Rafael van der Vaart won de prijs in 2003 bij de allereerste uitreiking.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.