Terug

Volg Vandaag Inside

Noa Vahle presenteert vanavond duel tussen BIF All Stars en Ajax Legends op Viaplay TV

20 apr 2024, 12:54

Het duel tussen de BIF All Stars en de Ajax Legends is op zaterdag 20 april live te zien bij Viaplay TV. De presentatie is in handen van Noa Vahle. Ronald de Boer schuift aan als analist en Wilfred Genee is commentator.

Het vriendschappelijke duel wordt georganiseerd door de Black Impact Foundation, en zal worden gespeeld in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

In de selectie van de BIF All Stars vinden we grote namen als Claude Makélélé, Sol Campbell, Edgar Davids, Didier Drogba en initiatiefnemer Clarence Seedorf. Ook de Ajax Legends zijn goed vertegenwoordigd: onder anderen Wesley Sneijder, Jari Litmanen, Frank de Boer, Aron Winter en Kiki Musampa hijsen zich zaterdag weer in het shirt van de Amsterdamse club.

De wedstrijd tussen de BIF All Stars en Ajax Legends is zaterdag vanaf 20:00 uur live te zien bij Viaplay TV. De wedstrijd liever vanuit het Olympisch Stadion bekijken? Klik >>HIER<< voor tickets!

Initiatiefnemer Clarence Seedorf vertelde onlangs bij Veronica Offside over de bijzondere wedstrijd. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.