Terug

Volg Vandaag Inside

Noa Vahle mag OneLove-band tóch omhouden

Noa Vahle mag OneLove-band tóch omhouden

25 nov 2022, 15:24

Verslaggever van De Oranjewinter Noa Vahle is vandaag drie keer tegengehouden vanwege het dragen van de OneLove-band, op weg naar het Khalifa International Stadium.

Er ontstond wat verwarring bij de beveiliging. Uiteindelijk kreeg Noa te horen dat ze de band - vanaf vandaag - toch mag dragen. “De beveiligers verklaarde dat men de band vanaf vandaag zorgeloos mag dragen en dat dit van hoger hand is besloten", aldus Noa. "Er was wat verwarring omdat nog niet iedereen op de hoogte was."

Oranje

De spelers van het Nederlands elftal geven vlak voor het duel met Ecuador géén signaal af aan de FIFA, de wereldvoetbalbond. Die wil niet dat aanvoerders van deelnemende teams de OneLove-aanvoerdersband dragen. "We hebben een punt gezet achter politieke acties", zei Van Gaal. "We willen wereldkampioen worden."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.