Terug

Volg Vandaag Inside

'Noa Vahle is onverschrokken en spat van scherm'

'Noa Vahle is onverschrokken en spat van scherm'

31 dec 2022, 00:00

Noa Vahle behoort volgens het Algemeen Dagblad tot de beloftes voor het nieuwe jaar. Noa wordt alom geroemd voor haar optredens als sportverslaggeefster in De Oranjewinter.

"Het lijkt haar geen enkele moeite te kosten", begint verslaggever Dennis Jansen. "In het oliestaatje volgde ze Oranje, het toernooi, de wedstrijden, de trainingen, de persconferenties. Daarnaast stond ze voor de camera. Je hoeft geen helderziende te zijn om de parallellen tussen moeder Linda de Mol en dochter Noa te ontwaren. Ook junior spatte van het scherm en etaleerde dat ogenschijnlijk speelse gemak waarmee ze presenteerde."

"Wie verder informeert, weet dat het zo eenvoudig nog niet is", gaat Jansen verder. "De luttele seconden die ze moest wachten vanwege de verbinding. Het inbreken van de heren Genee, Gijp en Derksen met hun impertinente vragen. Maar Noa - ze droeg onverschrokken de One Love-band - hield zich keurig staande. Vertelde met passie haar verhaal."

"Natuurlijk, de 'dochter van' kreeg als bijbaantje bij de zender van oom John de unieke kans om ervaring op te doen", vervolgt Jansen. "Maar die kans - als redacteur bij Veronica Inside, drie jaar terug - heeft ze zelf gegrepen. Ambitieus, gedreven en leergierig maakte zij meters. Eerst achter de schermen en toen ervoor."

"Als verslaggever bij de Europa League en Conference League, als (hockey)-presentator bij Viaplay en nu dus bij het WK in Qatar. Als dit grote talent zichzelf blijft, gaan we haar nog veel zien en horen", aldus AD-verslaggever Dennis Jansen.

Noa Vahle en Valentijn zorgen voor sentimenteel moment: ‘Moeten we de tissues erbij halen?’
2:48
Noa Vahle en Valentijn zorgen voor sentimenteel moment: ‘Moeten we de tissues erbij halen?’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.