Terug

Volg Vandaag Inside

Noa Vahle genomineerd voor Televizier-Ring Talent 2023!

Noa Vahle genomineerd voor Televizier-Ring Talent 2023!

19 sep 2023, 16:32

Noa Vahle is samen met Jurre Geluk en Monica Geuze genomineerd voor de Televizier-Ring Talent 2023! Dat werd zojuist bekend gemaakt in De 538 Middagshow met Frank Dane.

Noa reageerde telefonisch: "Ik vind het fantastisch, echt superleuk! Ik had het in de verste verte niet verwacht, toen ik de lijst zag met al die namen. En om er dan bij te staan is natuurlijk fantastisch!"

Op de website van Televizier valt over Noa te lezen: "Ineens was ze daar: Noa Vahle. Nederlandse kijkers zagen haar voor het eerst in het programma HLF8, waar ze haar eigen sportrubriek had. Daarna ging het hard. Bij Vandaag Inside zagen we haar steeds vaker voorbij komen als verslaggever en als kers op de taart mocht ze voor het programma verslag doen van het WK voetbal in Qatar. Ook schoof ze afgelopen zomer wekelijks aan bij De Oranjezomer en maakte ze onlangs haar debuut als studiopresentatrice op Veronica tijdens een Europese voetbalwedstrijd."

De winnaar van de Televizier-Ring Talent wordt op donderdag 12 oktober bekend gemaakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.