Terug

Volg Vandaag Inside

Noa Lang wil in april kampioen worden met PSV: 'Dat is niet arrogant bedoeld'

7 jan 2024, 14:08

Noa Lang wil in april kampioen worden met PSV. Dat zegt de aanvaller in gesprek met het Algemeen Dagblad.

"Met PSV wil ik kampioen worden, liefst al in april, zodat je helemaal niets van de eredivisie hebt overgelaten", aldus Lang. "Dat is niet arrogant bedoeld, maar een ambitie die iedereen in ons team heeft. Koud bij een rondrit op een platte kar in april? Maakt niet uit. Hoe kouder, hoe leuker het feestje wordt. En dan zing ik iedereen wel warm, haha."

Lang is hersteld van een hamstringblessure en is gretig voor de komende maanden met PSV. "Verder wil ik in de Champions League zover mogelijk komen en het EK winnen. Als we compleet zijn met Oranje, hebben we een goed team. Veel potentie. Ook al brengt de Nederlandse pers het alsof we matig zijn, wij hebben ons doel voor ogen. Anders dan bij het WK in Qatar hebben we straks een voorbereiding van meerdere weken. Op het WK verloren we uiteindelijk toch ook pas na penalty’s van de latere wereldkampioen, op de drempel van de halve finales. Ik wil maar zeggen: zo dun is de lijn."

PSV staat aan kop in de Eredivisie met 48 punten uit zestien duels. In de Champions League eindigden de Brabanders als tweede in een groep met Arsenal, Lens en Sevilla. PSV treft in de achtste finales Borussia Dortmund.

Eerder in Vandaag Inside had René van der Gijp een welgemeend advies voor Lang. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.