Terug

Volg Vandaag Inside

Noa Lang wees Feyenoord af: 'Ik zie mezelf absoluut niet meer in een Feyenoord-shirt'

Noa Lang wees Feyenoord af: 'Ik zie mezelf absoluut niet meer in een Feyenoord-shirt'

28 nov 2023, 09:08

Noa Lang vertelt in de Pingelaars Podcast dat hij een terugkeer naar Feyenoord absoluut niet meer ziet zitten. De vleugelspeler verruilde op zijn veertiende de jeugdopleiding van Feyenoord om voor Ajax te gaan spelen, maar afgelopen zomer probeerden de Rotterdammers hem toch weer terug te halen.

“Ik zie mezelf absoluut niet meer in een Feyenoord-shirt. Iedereen weet wat ik diep van binnen ben”, lijkt Lang te doelen op zijn verleden bij Ajax. “Dan kan ik niet voor Feyenoord spelen. Ik haat Feyenoord niet, ik vind het gewoon een mooie club. Ik ben alleen niet voor Feyenoord. Ze hebben fanatieke supporters, maar ze pakken mij gewoon niet.”

Lang denkt dat een terugkeer bij Feyenoord dan ook voor veel opschudding zou zorgen in Rotterdam. “Het zou echt chaos worden de eerste weken, dus ik heb er oprecht niet eens een seconde over nagedacht.”

Na de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal, waarin PSV met 1-0 van Feyenoord won door een treffer van Lang, is hij nog wel in gesprek gegaan met Feyenoord-trainer Arne Slot. “Ik ben naar Arne Slot toegegaan, gaf hem een hand en zei: Niks persoonlijks, ik heb heel veel respect voor je. Als je ooit weggaat bij Feyenoord: bel me.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.