Terug

Volg Vandaag Inside

Noa Lang voor de derde keer op rij Speler van de Maand bij Club Brugge

Noa Lang voor de derde keer op rij Speler van de Maand bij Club Brugge

6 feb 2021, 14:54

Voor de derde keer achter elkaar weet Noa Lang de 'Speler van de Maand-troffee' bij Club Brugge te winnen. De fans van Club Brugge kunnen daarvoor en stemmen en kozen voor de derde maand achter elkaar Noa Lang.

Lang bewees dus ook in januari weer de favoriet te zijn in Brugge. Hij scoorde de afgelopen maand vier keer waaronder de winnende goal tegen Cerlce Brugge, de stadsderby. Eveneens wist hij een doelpunt te maken in de thuiswedstrijd tegen Standard Luik.

Gedurende 17 competitiewedstrijden wist hij inmiddels negen doelpunten te maken. Samen met Bas Dost lijkt het duo een gouden aanwinst voor Club Brugge.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.