Terug

Volg Vandaag Inside

Noa Lang verkozen tot Man Of The Match boven gevreesd trio Paris Saint-Germain

Noa Lang verkozen tot Man Of The Match boven gevreesd trio Paris Saint-Germain

16 sep 2021, 10:21

Noa Lang is door de UEFA benoemd tot Man Of The Match van de Champions League-wedstrijd tussen Club Brugge en Paris Saint-Germain. De 22-jarige Lang was één van de vele uitblinkers aan Belgische kant, maar heeft de individuele prijs uiteindelijk in de wacht gesleept.

Club Brugge is ingedeeld in een enorm zware Champions League-poule met Manchester City, RB Leipzig en dus het sterrenensemble van PSG. De Belgen wisten dan ook van te voren dat zij een hoog niveau moesten halen om enige rol van betekenis te kunnen spelen. In de wedstrijd tegen de Fransen zette de ploeg uit Brugge een eerste stap door de Parijzenaars op een 1-1 gelijkspel gehouden.

Lang speelde de volle 90 minuten aan Belgische zijde en trok daarin zijn bloedvorm van het afgelopen seizoen door. De oud-Ajacied was naast zijn constante dreiging verantwoordelijk voor de voorassist op de 1-1 van Hans van Aken. Giovanni van Bronckhorst was als UEFA-afgevaardigde aanwezig in Brugge en zag zijn landgenoot ook excelleren. 'Aanvallend gezien was hij erg gevaarlijk, terwijl hij erg gedisciplineerd was in de verdediging door Achraf Hakimi te verdedigen. Op hetzelfde veld staan als Messi, Neymar, Mbappé en dan zo spelen...'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.