Terug

Volg Vandaag Inside

Noa Lang trefzeker bij ruime zege Club Brugge

Noa Lang trefzeker bij ruime zege Club Brugge

7 mrt 2021, 19:15

Club Brugge is weer aan de beterende hand. Mede door een golf aan coronabesmettingen werd de Belgische kampioen onlangs uitgeschakeld in de Europa League en in de Belgische beker. In de competitie herstelde de ploeg van trainer Philippe Clement zich van alle malheur.

De thuiswedstrijd tegen middenmoter Zulte Waregem eindigde in 3-0. Daardoor bleef de riante voorsprong van 15 punten op nummer 2 Antwerp, dat zaterdag met 4-2 won van KV Kortrijk, in stand. De titelhouder heeft bovendien nog twee duels minder gespeeld.

Namens Club Brugge kwamen Youssouph Badji en Eduard Sobol in de eerste helft tot scoren. Na de pauze zorgde oud-Ajacied Noa Lang voor 3-0, met een assist van Tahith Chong. Beiden hadden met Ruud Vormer een basisplaats. Stefano Denswil bleef op de bank.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.