Terug

Volg Vandaag Inside

Noa Lang reist met PSV mee naar Londen voor duel met Arsenal

Noa Lang reist met PSV mee naar Londen voor duel met Arsenal

19 sep 2023, 11:53

Noa Lang is met PSV in het vliegtuig gestapt gestapt voor de eerste groepswedstrijd in de Champions League, woensdag tegen Arsenal. De aanvaller moest afgelopen zaterdag tegen NEC het veld verlaten met een blessure, maar is fit genoeg om mee te reizen.

Ook verdediger Armel Bella-Kotchap en aanvaller Hirving Lozano zijn in het vliegtuig gestapt naar Londen. Beide nieuwkomers waren er vorige maand in de kwalificatiewedstrijden tegen Sturm Graz en Rangers FC nog niet bij.

De selectie van 22 spelers van trainer Peter Bosz kent geen verrassingen. Linksback Patrick van Aanholt, die de uitwedstrijd tegen de Rangers door een blessure miste, is er nu weer bij.

PSV keert na vijf jaar terug in de groepsfase van de Champions League. In een poule met FC Barcelona, Tottenham Hotspur en Internazionale, pakten de Eindhovenaren in het seizoen 2018/2019, met Mark van Bommel als trainer, slechts 2 punten. De laatste zege van PSV in het hoofdtoernooi is van 8 december 2015. PSV versloeg toen CSKA Moskou met 2-1. In de achtste finales strandde het elftal van coach Phillip Cocu in de achtste finales, na strafschoppen, tegen Atlético Madrid.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.