Terug

Volg Vandaag Inside

Noa Lang over Feyenoord-verdediger: 'Peter Bosz noemde hem een kip zonder kop'

Noa Lang over Feyenoord-verdediger: 'Peter Bosz noemde hem een kip zonder kop'

28 nov 2023, 14:18

Noa Lang gaat aankomende zondag met PSV op bezoek in De Kuip. De aanvaller blikt in de Pingelaars Podcast met vol vertrouwen vooruit naar de uitwedstrijd tegen Feyenoord.

"0-3!", denkt Lang dat de uitslag zondag zal worden tussen PSV en Feyenoord. De laatste keer dat de vleugelaanvaller in De Kuip speelde was voor de Johan Cruijff Schaal. Lang besliste toen het duel door na 79 minuten het enige doelpunt van de wedstrijd te maken. 

De directe tegenstander van Lang was toen Marcus Holmgren Pedersen, die de Rotterdammers op huurbasis heeft verlaten voor het Italiaanse Sassuolo. Lang onthult vervolgens in de podcast een duidelijke boodschap die hij destijds meekreeg van trainer Peter Bosz. "De trainer zei letterlijk: ‘Noa, laat die rechtsback vrij’. Wollah (ik zweer het je, red.), ik hoefde geen druk te zetten. Hij noemde hem een kip zonder kop."

Tot slot denkt Lang dat de titelstrijd zo goed als beslist is, als PSV zondag weet te winnen in De Kuip. Bij een overwinning van de ploeg van Bosz staan de Eindhovenaren tien punten voor op Feyenoord. "Broer, we staan zeven punten voor. Als wij winnen uit bij Feyenoord, dan is het inpakken", aldus Lang.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.