Terug

Volg Vandaag Inside

Noa Lang neemt alvast voorschot op volgende landstitel van PSV

5 mei 2024, 11:50

Noa Lang neemt alvast een voorschot op de volgende landstitel van PSV. De Eindhovenaren hebben vandaag aan een gelijkspel genoeg om de 25e landstitel zondag op eigen kracht binnen te halen tegen Sparta Rotterdam, maar de geblesseerde Lang kijkt al uit naar volgend seizoen.

PSV deelde vanochtend een appgesprek met Lang, waarin de aanvaller wordt gevraagd over hoe zijn medisch herstel verloopt. "Gaat beter, thanks. Bijna back on track."

Tot slot doet Lang een voorspelling voor het kampioensduel van PSV met Sparta Rotterdam. "25ste landstitel en een sfeer die niemand ooit gaat vergeten. Ik ben benieuwd hoe jullie Brabanders feesten. Voorproefje voor de 26ste van volgend jaar", aldus Lang.

PSV-trainer Peter Bosz gaf onlangs op een persconferentie te kennen dat hij uitstekend op zijn plek zit bij de Eindhovense club: "Laat mij maar lekker hier zitten, prima!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.