Terug

Volg Vandaag Inside

Noa Lang mist Champions League-duel met Sevilla

Noa Lang mist Champions League-duel met Sevilla

28 nov 2023, 18:13

Noa Lang kan woensdag niet meedoen in de uitwedstrijd van PSV tegen Sevilla in de Champions League. De buitenspeler is niet fit genoeg en ontbreekt daarom in de selectie.

"Noa heeft een kleine terugslag gehad", zei trainer Peter Bosz in het Estadio Ramón Sánchez-Pizjuán. "Het is niet heel ernstig. Hij komt van hele lange blessure terug, daar gaan we geen risico mee nemen. Hij moet even pas op de plaats maken."

Lang maakte zaterdag in het door PSV met 3-0 gewonnen uitduel met FC Twente als invaller zijn rentree na zeven weken afwezigheid met een hamstringblessure. Bosz kon nog niet zeggen of de Oranje-international zondag ook de topper tegen Feyenoord in de Eredivisie mist. "Als je er vandaag niet bij bent, ben je ook een vraagteken voor zondag. We hebben hem wel meegenomen naar Spanje, omdat ik hem graag bij de groep wil hebben."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.