Terug

Volg Vandaag Inside

Noa Lang loopt boos weg van training Oranje: 'Daar was hij niet blij mee'

Noa Lang loopt boos weg van training Oranje: 'Daar was hij niet blij mee'

26 nov 2022, 19:45

Na het zwaarbevochten gelijkspel van Oranje tegen Ecuador, is het vizier van bondscoach Louis van Gaal gericht op het laatste groepsduel tegen gastland Qatar. Op de training van zaterdag was Xavi Simons één van de uitblinkers, terwijl Noa Lang boos wegliep van de training.

De aanvaller kreeg last van zijn rechterenkel na een duel met Tyrell Malacia. Lang probeerde het nog even, maar liep vervolgens met de teamarts van Oranje van het trainingsveld. Onder meer het ANP berichtte over de blessure van de Club Brugge-speler. "Noa Lang zwaar geblesseerd van de training af. Ambulance erbij. Nee, dat was een berichtje op het ANP", aldus Oranje-volger Mike Verweij in voetbalpodcast Kick-off van De Telegraaf.

Valentijn Driessen vervolgt: "Ja, maar dat zie je. Het kleinste dingetje wordt aangegrepen om er heel groot nieuws van te maken. Een persalarm zo ongeveer. Dit werd ineens groot gebracht, maar er was eigenlijk niets aan de hand: gewoon een botsing". De blessure leek niet ernstig, want na een korte behandeling wilde Lang de training weer hervatten. Louis van Gaal vond dat niet verstandig en hield hem aan de kant.

Verweij: "Die zei: wegwezen jij. Toen kon hij naar de kant en daar was Noa Lang niet blij mee". Valentijn beaamt dat: "Eigenlijk was het grotere nieuws dat hij boos van die training wegliep. Hij was bijzonder boos", weet Valentijn. "Hij wilde doorgaan... Davids en de dokter stonden erbij... Maar hij werd van het trainingspartijtje afgehaald en beende naar binnen. Even later kwam hij weer terug en ging hij naast zijn vriend Memphis zitten".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.