Terug

Volg Vandaag Inside

Noa Lang keert na bijna vier maanden terug in basiselftal PSV

Noa Lang keert na bijna vier maanden terug in basiselftal PSV

27 jan 2024, 17:52

Noa Lang keert in de thuiswedstrijd tegen Almere City FC na maanden terug in het basiselftal van PSV. De 24-jarige Oranje-international liep op 8 oktober in het uitduel met Sparta Rotterdam een hamstringblessure op en deed sindsdien alleen drie keer kort als invaller mee.

Lang is inmiddels weer klaar voor meer speelminuten en begint tegen Almere, samen met Jerdy Schouten en Guus Til, op het middenveld. Normaal gesproken speelt Lang als linksbuiten. Trainer Peter Bosz mist met Joey Veerman, Malik Tillman (allebei geblesseerd) en Ismael Saibari (Afrika Cup) drie middenvelders en moest daardoor in die linie een oplossing zoeken.

De voorhoede is met Johan Bakayoko, Luuk de Jong en Hirving Lozano ongewijzigd in vergelijking met woensdag, toen PSV in de achtste finales van de KNVB-beker met 1-0 bij Feyenoord verloor. Walter Benítez keert terug onder de lat. Reserve-doelman Joël Drommel mocht dit seizoen de bekerwedstrijden keepen.

Yorbe Vertessen, die komende week naar alle waarschijnlijkheid de overstap maakt naar Union Berlin, zit op de reservebank.

PSV verspeelde vorig weekeinde bij FC Utrecht (1-1) de eerste punten van dit seizoen in de Eredivisie en heeft na achttien speelronden een voorsprong van 10 punten op Feyenoord. De Rotterdammers ontvangen zondag FC Twente.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.