Terug

Volg Vandaag Inside

'Noa Lang heeft in De Kuip het eerste stapje richting de Gouden Bal gezet'

'Noa Lang heeft in De Kuip het eerste stapje richting de Gouden Bal gezet'

15 juni 2022, 14:29

Noa Lang liet dinsdagavond als eerste van zich horen in De Kuip tegen Wales. De aanvaller kapte en draaide en tekende in de 17e minuut voor de openingstreffer (1-0). Lang maakte een goede indruk en dat vond ook journalist Mike Verweij van De Telegraaf, die in de krant lovend is over de oud-Ajacied.

'De lijfspreuk van Lang is dat hij liever gehaat is om wie hij is dan geliefd om wie hij niet is. Na zijn uitspraak dat hij het Belgisch voetbal heet heeft gemaakt in Nederland kreeg hij op sociale media een berg bagger over zich heen, maar binnen de selectie van Oranje wordt Langs bravoure gewaardeerd. En belangrijker nog, op de trainingen en tegen Wales liet hij zien geweldig te kunnen voetballen', zegt Verweij.

'De Gouden Bal, die de grappende Van Gaal aanvaller Lang eerder ziet winnen dan middenvelder Kevin De Bruyne, is nog ver weg. Maar in De Kuip werd het eerste stapje op weg naar de hoogste individuele voetbalprijs gezet', aldus Verweij.

Louis van Gaal grapte onlangs op de persconferentie richting het Nations League-duel met België over wie meer kans maakt op de Gouden Bal: Noa Lang of Kevin de Bruyne? Bekijk het in de onderstaande video terug.

Van Gaal schaterlacht: 'Noa Lang heeft meer kans op de Gouden Bal dan De Bruyne!'
1:27
Van Gaal schaterlacht: 'Noa Lang heeft meer kans op de Gouden Bal dan De Bruyne!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.