Terug

Volg Vandaag Inside

Noa Lang geeft uitgerekend nu signaal af: hattrick in oefenwedstrijd Club Brugge

Noa Lang geeft uitgerekend nu signaal af: hattrick in oefenwedstrijd Club Brugge

24 mrt 2023, 00:00

Club Brugge heeft in een oefenwedstrijd op het eigen trainingscomplex met 3-1 gewonnen van KV Kortrijk. Alle drie de Brugse doelpunten kwamen van Noa Lang.

De 23-jarige buitenspeler werd door bondscoach Ronald Koeman gepasseerd voor de eerste kwalificatiewedstrijden richting het EK van 2026 in Duitsland. Hij maakte op het WK in Qatar eind vorig jaar nog wel deel uit van de selectie van het Nederlands Elftal.

Club Brugge, Belgisch kampioen van het afgelopen seizoen, speelde met een mix van spelers uit de eerste selectie en voetballers uit de jeugd. Momenteel staat de club in de competitie op de vijfde plaats.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.