Terug

Volg Vandaag Inside

Noa geniet van interviews met Ajacied: 'Echt een mooie gozer, geweldig hoe hij dat doet'

22 dec 2023, 20:45

Noa Vahle kan genieten van de interviews met Brian Brobbey. Dat vertelt ze in een uitgebreid interview met Voetbal International.

"Ik vind dat echt een mooie gozer", zegt Noa over de spits van Ajax. "Geweldig hoe hij die interviews doet. Bij die stiltes die hij soms laat vallen, denk ik weleens: Doe je dat nou expres? Of probeer je me nou uit te lokken? Ik denk dat hij een humor heeft die niet heel veel mensen begrijpen. Maar ik kan daar zo van genieten."

"Je kunt zes vragen stellen en bij de laatste gaat hij opeens lachen", vervolgt Noa over Brobbey. "Ik weet niet of we dezelfde humor hebben. Soms kijk ik hem tijdens een vraag heel leuk aan en dan blijft hij staan met een gezicht van: Dit interesseert mij niet. En de andere keer is het heel leuk… Geen peil op te trekken."

Noa sprak Brobbey onlangs nog na de 4-3 nederlaag van Ajax in de Europa League tegen Olympique Marseille. Bekijk het interview terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.