Terug

Volg Vandaag Inside

Nipte zege houdt ManUnited op tweede plaats

Nipte zege houdt ManUnited op tweede plaats

14 mrt 2021, 23:16

Met een nipte zege op subtopper West Ham United heeft Manchester United de tweede plaats in de Premier League behouden. De thuiswedstrijd eindigde in 1-0. De treffer viel in de 53e minuut en kwam op naam van verdediger Craig Dawson, die de bal uit een hoekschop van Bruno Fernandes in eigen doel werkte.

Gezien het spelbeeld viel de overwinning van ManUnited te klein uit. De thuisclub miste nogal wat kansen. Bij de winnende ploeg ontbrak Donny van de Beek opnieuw in de wedstrijdselectie. Volgens trainer Ole Gunnar Solskjaer is de oud-Ajacied pas na de interlandperiode van eind maart weer helemaal fit.

De achterstand van ManUnited op stadgenoot Manchester City bedraagt nog altijd 14 punten, met een wedstrijd minder gespeeld. De koploper won zaterdag met 3-0 bij Fulham. Nummer 3 Leicester City haalde uit tegen hekkensluiter Sheffield United (5-0) en staat op 15 punten van de lijstaanvoerder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.