Terug

Volg Vandaag Inside

Nijhuis fluit Sevilla - APOEL Nicosia

Nijhuis fluit Sevilla - APOEL Nicosia

2 okt 2019, 14:28

Bas Nijhuis leidt donderdag de wedstrijd in de Europa League tussen Sevilla en APOEL Nicosia. De scheidsrechter kwam afgelopen dinsdag ook al in actie als assistent van videoscheidsrechter Jochem Kamphuis in het duel van Manchester City en Dinamo Zagreb.

Nijhuis wordt in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla geassisteerd door Johan Balder en Joost van Zuilen. Ook Jeroen Manschot reist af naar Sevilla. Hij fungeert als vierde official. De wedstrijd tussen Sevilla en APOEL Nicosia begint donderdagavond om 21.00 uur.

Sevilla, met spits Luuk de Jong, begon de groepsfase van de Europa League met een 3-0-zege op FK Qarabag. APOEL Nicosia werd in de voorronde van de Champions League uitgeschakeld door Ajax. In de Europa League volgde een nederlaag (3-4) thuis tegen F91 Dudelange uit Luxemburg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.