Terug

Volg Vandaag Inside

Nijhuis begrijpt kritiek niet: 'Was verbaasd dat ik voor de camera moest komen'

Nijhuis begrijpt kritiek niet: 'Was verbaasd dat ik voor de camera moest komen'

15 aug 2021, 12:26

Na afloop van de 5-0 overwinning van Ajax op NEC waren de ogen ook gericht op scheidsrechter Bas Nijhuis. Nijhuis gaf namelijk geen rode kaart na een stevig duel tussen Noussair Mazraoui en Souffian El Karouani. De arbiter begreep in eerste instantie niet waarom hij voor de camera moest verschijnen.

'Ik was verbaasd dat ik voor de camera moest komen', zei Nijhuis na afloop van de wedstrijd in gesprek met ESPN.. 'Ik sta in het veld en zie een speler van Ajax inkomen die de bal wegspeelt en daarna is er een botsing met een speler van NEC. Zo zie ik dat op het veld, dus ik laat doorgaan. En mijn VAR ziet eigenlijk hetzelfde.'

 

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.