Terug

Volg Vandaag Inside

'Nieuws voor Ajax en Ödegaard vanuit Madrid'

'Nieuws voor Ajax en Ödegaard vanuit Madrid'

8 apr 2019, 19:34

Naar verluidt wil Ajax ver gaan om Martin Ödegaard binnen te hengelen. De Amsterdamse club zou maar liefst 20 miljoen hebben geboden op de Noorse voetballer. Een snelle beslissing lijkt echter onwaarschijnlijk.

De middenvelder die door Real Madrid wordt verhuurd aan Vitesse, wordt door Zidane in de zomer teruggehaald voor de oefencampagne. Hij staat nog tot 2021 op de loonlijst in Madrid. Zidane wil de Noor graag in actie zien. In 2016 en 2017 achtte de Fransman Ödegaard nog niet geschikt maar deze zomer wordt de Noor opnieuw beoordeeld.

Ajax kan de transfersom makkelijk betalen, maar volgens de Spaanse krant AS wordt de beslissing pas in Amerika genomen deze zomer. Daarom moet Ajax nog even wachten. Ödegaard krijgt de kans om zich te bewijzen tegen Bayern München, Arsenal en Atlético Madrid. Mocht dat niks worden, dan kan Ajax altijd nog een optie blijken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.