Terug

Volg Vandaag Inside

Nieuwpoort niet meer in actie voor winterstop

Nieuwpoort niet meer in actie voor winterstop

3 dec 2018, 14:15

DOETINCHEM (ANP) - De Graafschap kan voor de winterstop niet meer beschikken over Lars Nieuwpoort. De 24-jarige verdediger is door de KNVB voor drie duels, plus één voorwaardelijk, geschorst wegens zijn grove overtreding zaterdag op Kingsley Ehizibue van PEC Zwolle. De Graafschap heeft het schikkingsvoorstel van de aanklager geaccepteerd.

Nieuwpoort kreeg zaterdag al in de 18e minuut rood en benadeelde daardoor zijn ploeg. De Graafschap verloor met 2-0 van de Zwollenaren en staat met tien punten op de zeventiende plek. Alleen NAC heeft minder punten (acht).

De club uit Doetinchem treedt voor de winterstop nog aan tegen ADO Den Haag (uit), Ajax (uit) en Vitesse (thuis).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.