Terug

Volg Vandaag Inside

Nieuwkomer Willem II meteen in wedstrijdselectie

Nieuwkomer Willem II meteen in wedstrijdselectie

21 jan 2020, 18:32

Willem II wil woensdag in de bekerwedstrijd tegen sc Heerenveen in Friesland de fraaie overwinning afgelopen zaterdag bij AZ (1-3) een passend vervolg geven. "We zijn goed uit de winterstop gekomen", beseft trainer Adrie Koster. "Het is niet iedereen gegeven om, zeker in Alkmaar, van AZ te winnen. De sfeer binnen de groep was al goed en het resultaat van afgelopen weekend versterkt dat natuurlijk."

Op 13 december wonnen de Tilburgers de competitiewedstrijd in en tegen Heerenveen met 2-1. "We hebben het toen vooral na de rust heel lastig gehad. Heerenveen heeft veel kwaliteit om het spel zelf te kunnen maken. Dat zullen ze voor eigen publiek ook vast willen doen."

Nieuwkomer Görkem Saglam, die maandag overkwam van VfL Bochum, is speelgerechtigd en is door Koster meteen opgenomen in de wedstrijdselectie. De kans op speeltijd voor de 21-jarige Duitser is echter klein. "Alleen al voor het groepsproces is het goed om hem bij de wedstrijdselectie te hebben", aldus Koster.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.