Terug

Volg Vandaag Inside

Nieuwkomer Bozenik schiet Feyenoord in slotfase langs PEC

Nieuwkomer Bozenik schiet Feyenoord in slotfase langs PEC

16 feb 2020, 19:45

Feyenoord heeft in de eredivisie de zesde achtereenvolgende overwinning behaald. De Rotterdammers waren in Zwolle in een spectaculair duel net wat sterker dan PEC Zwolle: 3-4. Robert Bozenik maakte in de 88e minuut het winnende doelpunt. Voor de 20-jarige Slowaakse spits, in de winterstop overgekomen van MSK Zilina, was het zijn eerste treffer voor zijn nieuwe club.

Feyenoord is derde en verkleinde de achterstand op nummer twee AZ tot vier punten. De Noord-Hollanders gingen zaterdag onderuit bij FC Twente (2-0).

Lang leek het erop dat Zwolle Dick Advocaat zijn eerste nederlaag in de competitie als trainer van Feyenoord zou bezorgen. De thuisploeg kwam eerst met 2-0 voor en daarna nog eens met 3-2. Feyenoord knokte zich knap terug. Sinds de 72-jarige Advocaat eind oktober Jaap Stam opvolgde, speelde Feyenoord zeventien officiële wedstrijden (competitie, beker en Europa League). Slechts één van die duels ging verloren, in de Europa League bij FC Porto (3-2).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.