Terug

Volg Vandaag Inside

Nieuwe vriendin Peter Gillis: 'Iedereen naast hem zal een golddigger genoemd worden'

Nieuwe vriendin Peter Gillis: 'Iedereen naast hem zal een golddigger genoemd worden'

26 mei 2023, 09:58

Wendy van Hout, de nieuwe vriendin van Peter Gillis, heeft gezegd dat ze niet uit is op het geld van de campingbaas. Zij vertelt tegenover Omroep PowNed dat ze dan ook geen golddigger is.

Onlangs liet Gillis in Privé weten in Wendy een nieuwe vriendin te hebben gevonden. Van Hout speelde zelf ooit in de videoclip van het nummer 'Jij bent een golddigger', en ze benadrukt dat ze dat niet echt is. "Dat is een liedje, dat is een clip waar je in speelt en dus acteert. Als mensen dat als de waarheid gaan zien, dan weet ik niet hoe mensen denken. Iedereen naast Peter zal een golddigger genoemd worden. Dat kan ik redelijk goed naast me neerleggen."

Van Hout heeft ook aan haar nieuwe liefde persoonlijk laten weten dat ze het niet doet voor het vermogen van de campingbaas, vertelt Gillis: "Ze heeft tegen mij gezegd dat ze niet afhankelijk wil zijn van mij. Ze heeft haar eigen centen en verdient haar eigen kost, dat kan ik waarderen. Ze komt lekker bij mij wonen, maar ze wil niet afhankelijk zijn."

Het campingleven vindt de nieuwe vlam van Peter Gillis ook helemaal niet erg: "Ik vind het zo gezellig. Lekker met mijn wc-rolletje naar het toiletgebouw. Ik ben ook niet op zoek naar glamourlife. Ik was op zoek naar een fijn en vertrouwd persoon om mij heen, en die heb ik in Peter echt wel gevonden", besluit zij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.